Diensten

DCA elektro is uw partner in elektrotechniek. Met onze team van ervaren vakmensen beschikken wij over de juiste kennis, ervaring en apparatuur om uw elektra installatie voor u aan te leggen, te verbeteren of uit te breiden. Heeft u een woningbouw project en wilt u de elektra laten aanleggen door een groep professionals? Wilt u de elektra installatie van uw kantoorgebouw, school of winkel laten aanpassen? Is de elektra van uw woning toe aan renovatie? Neem dan contact op voor een vrijblijvend gesprek. Samen met u inventariseren wij uw situatie en zoeken naar de passende oplossing. Zo weet u vooraf waar u aan toe bent.

Kleine team van ervaren vakmensen

Woningbouw

Wilt u uw woonwensen laten vertalen professionele, intelligente en duurzame oplossingen? DCA Elektro heeft de juiste vakmensen om uw wensen te vertalen naar de juiste elektra oplossingen. Van vakkundige installatie van uw elektra voorzieningen tot het verduurzamen van uw woning, van het uitbreiden van uw elektra installatie tot het toevoegen van nieuwe elektra onderdelen, DCA elektro is uw partner in elektrotechniek.

Utiliteit

Met utiliteit worden gebouwen bedoeld die voor een bepaald nut zijn bedoeld. Kantoorgebouwen, scholen en opleidingsinstituten etc. DCA Elektro heeft ruime ervaring met utiliteitsprojecten. Dit soort projecten vragen om een goede inventarisatie van behoeften, een professionele voorbereiding en een professionele planning en uitvoering. DCA Elektro inventariseert uw wensen en zorgt voor de hoogste kwaliteit materiaal en de benodigde professionele uitvoering van uw project. Zo bent u verzekert van hoge kwaliteit dienstverlening tegen een betaalbare prijs. 

Renovatie

Indien uw woning of elektra installatie verouderd is, is een renovatieproject noodzakelijk. Het verbeteren en vernieuwen van uw installatie voorkomt grotere problemen en zorgt ervoor dat uw installatie aan uw wensen voldoet. Met een verbeterde elektra installatie zorgt u voor meer comfort in uw leven. Heeft u nieuwe apparatuur en is daardoor een aanpassing van uw installatie noodzakelijk? Wilt u uw installatie laten renoveren om toekomstige problemen en gevaarlijke situaties te voorkomen? Neem dan contact op met DCA elektro.

Uw partner voor alle elektra diensten

Groepenkast vervangen

Alle apparaten in huis of winkel werken op stroom en zorgen voor een belasting van uw elektra installatie. Elke nieuwe apparaat verhoogt de kans op overbelasting of het vraagt juist een uitbreiding van uw installatie. Is uw huidige groepenkast aan vervanging toe? Wilt u uw installatie uitbreiden voor nieuwe apparaten? Geen probleem want DCA elektro is een erkend elektrotechnisch bedrijf. Met onze kennis en ervaring zorgen wij ervoor dat uw elektra installatie weer volledig naar wens functioneert.

Storing verhelpen

Heeft u een storing aan uw elektra en wilt u dit snel verholpen hebben? Neem dan contact op met DCA Elektro. Wij analyseren samen met u de situatie en bespreken de juiste oplossing. Zo weet u altijd waar u aan toe bent. Daarna zorgen wij voor een snelle oplossing van de storing.

Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek.

Elektra aanleggen

Elektra is niet geschikt om zelf aan te klussen, met een verhoogde kans op kortsluiting, brand of andere gevaarlijke situaties is dit levensgevaarlijk. Met DCA Elektro als partner heeft u de juiste kennis in huis. Met onze specialistische materiaal zorgen wij ervoor dat uw elektra geheel naar wens wordt aangelegd en foutloos functioneert. Zonder elektra komt u niet ver, om uw bedrijf, winkel of woning juist in te richten is een juiste installatie van de elektra van groot belang.

Overige Elektra diensten

Heeft u specifieke wensen en staat het antwoord op uw vraag niet op onze website? Neem dan contact op en informeer naar de mogelijkheden. DCA Elektro bied veel diensten op het vlak van elektrotechniek. Een gesprek is altijd vrijblijvend en u hoeft zich geen zorgen te maken om extra kosten.

DCA Elektro, uw partner op het gebied van elektrotechniek…